Betoffice Haftasonuna Özel Slot Bonusu

Oyuncular, hafta sonları hesabına para yatırdıktan sonra en çok Betoffice Haftasonuna özel %35 slot bonusu tercih ediyor. Slot bölümü, oyuncuların son derece eğlendiği ve keyifli vakit geçirdiği gelişmiş oyun alanıdır.

Betoffice şirketi, 2018 yılından beri gelişmiş slot türlerini oyuncularına yayınlanıyor. Aynı zamanda sık sık promosyon hediyeleri ekliyor ve bonuslarını güncel tutuyor. Şu an giriş adresinde slot oyuncularının ilgi gösterdiği bonus hediyesi, %35 slot bonusudur. Hafta sonu sitede zaman geçirmek isteyen ve kesintisiz slot deneyimi için para yatıranlar, belli miktar para yatırımı yapıyor.

Para yatırımı yaptıktan sonra 2 farklı oyun içinde geçerli %35 slot bonusunu talep ediyor. Ancak slot bonusunun genel kurallarının incelenmesi ve dikkat edilmesi oldukça önemlidir. Bu ödülün yatırım tutarı, geçerli oyunları ve süresi mevcuttur.

Betoffice Hafta Sonuna Özel %35 Slot Bonus Kuralları

Betoffice sitesinin hafta sonuna özel %35 bonusu, çeşitli kurallarla güncel bonuslar bölümünden yayınlanıyor.

Hafta sonuna özel slot bonusunun genel kuralları şöyledir;

  • 250 TL Kredi Kartı ve Papara haricinde yatırım yapılmalıdır.
  • Sadece Cumartesi ve Pazar günlerinde geçerlidir.
  • Hesaba tanımlanan bonus en geç 3 gün içerisinde kullanılmalıdır.
  • Gün içinde sadece 1 defa bonus alınır.

Slot oyuncuları, hafta sonu bonus ödülünü aldıkları zaman kayıp bonusu fırsatlarından yararlanamıyor. Hafta sonu sadece bu ödül talep edilmeli ve diğer bonuslar alınmamalıdır.

Betoffice Özel %35 Slot Bonus Çevrim Koşulları

Oyun şirketinin %35 slot yatırım bonusu, 2 farklı oyun içinde geçerlidir. 250 TL para yatırımını hafta sonu sorunsuz şekilde gerçekleştiren her oyuncu, bu ödülü hak kazanır. Hesaba tanımlanan slot bonusu, yalnızca Sweet Bonanza Xmas ve Sweet Bonanza oyunlarında geçerlidir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*